Kaks’Kättä työpaja ry

Tuotteet ja palvelut

Kierrätysmyymälät

Seinäjoen Kierrätysmyymälässä ja Ilmajoen Löytömakasiinissa myydään huonekaluja, vaatteita, astioita ja paljon kaikkea muuta. Palvelua tarjoavat: Seinäjoen Kierrätyskeskus, Ilmajoen Löytömakasiini.

Muuttoapu

Tarjoamme muuttoapua ja asuntojen tyhjäyksiä Seinäjoen, Nurmon ja Ilmajoen alueella. Seinäjoen ja Nurmon alueella käytössä on pakettiauto, Ilmajoella peräkärry. Palvelua tarjoavat: Seinäjoen Kierrätyskeskus, Ilmajoen Löytömakasiini.

Lounasruokailu

Viihtyisissä kahviloissamme voit nauttia maukkaasta lounasruuasta. Lounaskahvila Sapuskan valmistaa monipuoliset kotiruokalounaat ja Kirjaston Kahvila tarjoilee keittolounaita myös lauantaina. Palvelua tarjoavat: Lounaskahvila Sapuska, Kirjaston Kahvila.

Catering-palvelut

Tarjoamme pitopalvelua kokouksiin, juhliin ja muihin tilaisuuksiin. Meiltä voit tilata leivonnaiset, kakut, voileipäkakut, salaatit ja suolaiset leivonnaiset suuremmallekin porukalle. Palvelua tarjoavat: Lounaskahvila Sapuska, Kirjaston Kahvila.

Kokouspalvelut

Vuokraamme kokoustiloja ja tarjoamme kokouspalveluita. Kirjaston Kahvila järjestää tilat ja kahvituksen Apila-kirjastolle ja Lounaskahvila Sapuska Kaks’Kättä työpajalle. Palvelua tarjoavat: Lounaskahvila Sapuska, Kirjaston Kahvila.

Työvalmennus

Valmennamme ihmisiä ammatillisesti työn, työssäoppimisen ja koulutuksen avulla. Tuemme koulutuspaikan ja työn löytämisessä sekä autamme elämänhallinnassa. Lue lisää: Työnhakijaksi Kaks’Kättä työpajalle.

Close Menu